Нам 32 рік!

Стабільні та якісні інтернет-послуги для кожного!

Домашні мережі
  • Пн.-Пт.:
    09:00-19:00
    Сб.:
    10:00-18:00
    Нд.:
    вихідний
Технічна підтримка
  • Цілодобово 24/7/365
Блог

Технологія PON — майбутнє вже тут

  • 22.05.2024, 06:48
  • 1411
Значні переваги використання волоконно-оптичного кабелю
Технологія PON — майбутнє вже тут

У наш час швидкість передачі даних відіграє ключову роль у повсякденному житті. Інтернет, як ніколи раніше, став невід'ємною частиною нашого буття. Саме тому абонентам Adamant варто звернути увагу на перехід на технологію PON (Passive Optical Network), яка має значні переваги порівняно з традиційними рішеннями.

  1. Наша послуга працездатна і перевірена роками. Компанія Adamant одна з перших почала впроваджувати цю технологію в Україні.
  2. Техпідтримка працює 24/7. Проблеми швидко діагностуються та в багатьох випадках вирішуються ще до того, як абонент звернеться до нас.
  3. Завдяки сучасному обладнанню сервісне обслуговування може бути віддалене, що пришвидшує вирішення проблеми і не треба втрачати час і викликати майстрів додому.
  4. Висока швидкість передачі даних. Завдяки оптоволоконній мережі абоненти можуть насолоджуватися швидким доступом до інтернету, стрімінговими сервісами, онлайн-іграми та іншими додатками, що вимагають високої швидкості з'єднання.
  5. Покращена якість зв’язку. PON забезпечує не тільки високу швидкість передачі даних, а й поліпшену якість зв’язку. Оптоволоконні мережі менш схильні до перешкод і зовнішніх впливів, що дає змогу абонентам насолоджуватися стабільним і якісним інтернет-з'єднанням у будь-який час доби.
  6. Вона не залежить від постачальника електроенергії. Для доступу в Інтернет вистачає джерела живлення у квартирі, за наявності якого навігація в мережі можлива навіть якщо в будинку відсутнє світло більш ніж 72 години.
  7. На оптоволоконні кабелі не впливають погодні умови, такі як мороз, спека, дощ, сніг, блискавка тощо. На відміну від витої пари вони не мають металевих компонентів.
  8. Насправді користувачі отримують гігабітні канали інтернету незалежно від їхнього тарифного плану. За бажанням абонента можливо миттєво збільшити швидкість до 1 Гбіт/с не замінюючи кінцеве обладнання і кабель. Це пов’язано з тим, що інтернет та технології змінюються, а користувачі стають дедалі більш вимогливими, тож у найближчі кілька років Гігабіт може стати найменшою базовою швидкістю, як 100 Мбіт/с сьогодні.
  9. На відміну від інших технологій, при підключенні по PONу, абонент має свій власний канал зв’язку до центрального обладнання оператора в якому відсутні додаткові вузли, що підвищує сталість зв’язку.
  10. Екологічна складова. Не варто забувати і про екологічну складову технології PON. Оптоволоконні мережі є більш енергоефективними та екологічно чистими, порівняно з традиційними мідними мережами. Перехід на PON допоможе знизити негативний вплив на навколишнє середовище.

У підсумку, перехід на технологію PON для абонентів Adamant — це не просто крок уперед у розвитку технологій, а й можливість насолодитися високою швидкістю інтернету, поліпшеною якістю зв’язку, турботою про навколишнє середовище.

Рішення варто прийняти вже сьогодні, щоб забезпечити собі комфорт і впевненість у завтрашньому дні.