Нам 31 рік!

Стабільні та якісні інтернет-послуги для кожного!

Домашні мережі
  • Пн.-Пт.:
    09:00-19:00
    Сб.:
    10:00-18:00
    Нд.:
    вихідний
Технічна підтримка
  • Цілодобово 24/7/365
Блог

Приватний захищений хмарний сервер — надійне збереження інформації для державних органів і для бізнесу

  • 20.03.2023, 07:34
  • 939
У сучасну цифрову епоху зберігання конфіденційної інформації стало важливою вимогою як для державних установ, так і для бізнесу. Захист цих даних має першорядне значення, і приватний захищений хмарний сервер є надійним і безпечним рішенням для зберігання конфіденційної інформації.
Приватний захищений хмарний сервер — надійне збереження інформації для державних органів і для бізнесу

Приватний захищений хмарний сервер — це виділене хмарне середовище, ізольоване від загальнодоступного Інтернету. Воно призначене для використання однією організацією, забезпечуючи повний контроль над доступом, безпекою та управлінням даними.

Державні установи та підприємства, які мають справу з конфіденційною та чутливою інформацією, потребують високого рівня безпеки, щоб гарантувати, що дані не будуть втрачені. Приватні хмарні сервери пропонують кілька функцій безпеки, які захищають від несанкціонованого доступу та витоку даних. Ці функції безпеки включають:

  • Брандмауер. Сервери приватної хмари використовують брандмауери, побудовані з дотриманням вимог до Захищених Вузлів Інтернет Доступу(ЗВІД), для блокування небажаного інтернет трафіку. Брандмауер можна використовувати для обмеження несанкціонованого доступу.
  • Резервне копіювання та аварійне відновлення. Приватні хмарні сервери зазвичай пропонують рішення для резервного копіювання та аварійного відновлення. Ці рішення гарантують, що дані можуть бути відновлені в короткий термін в разі програмного збою або кібератаки.
  • Масштабованість. Приватні хмарні сервери пропонують масштабованість, що дозволяє організаціям розширювати або скорочувати свої вимоги до задіяних ресурсів. Така гнучкість дозволяє організаціям зменшити витрати та гарантувати, що вони платять лише за необхідний обсяг ресурсів.

На додаток до функцій безпеки, приватні хмарні сервери мають низку переваг над традиційними локальними рішеннями для обробки даних. Ключовою з яких є Сталість. Приватні хмарні сервери пропонують високу доступність до даних, за рахунок онлайн реплікацій між незалежними та територіально рознесеними майданчиками.

Отже, приватні захищені хмарні сервери — це надійне та безпечне рішення для зберігання та обробки конфіденційної інформації для державних установ та бізнесу. Ці сервери забезпечують високий рівень безпеки, доступності та масштабованості, а також знижують витрати та забезпечують високу доступність.

Організаціям, які мають справу з конфіденційною інформацією, варто розглянути можливість розміщення своїх ресурсів у G-Cloud ADAMANT що розташований на території України та має атестат відповідності «Держспецзв'язку».

Зв’яжіться з нами, щоб дізнатися більше про наші гнучкі цінові пропозиції та почати відчувати душевний спокій, який приходить з повним контролем над даними. Адже з Адамант ви можете бути спокійні, знаючи, що ваші дані завжди в безпеці.