Нам 31 рік!

Стабільні та якісні інтернет-послуги для кожного!

Домашні мережі
  • Пн.-Пт.:
    09:00-19:00
    Сб.:
    10:00-18:00
    Нд.:
    вихідний
Технічна підтримка
  • Цілодобово 24/7/365

Акція «Різдвяна пропозиція»

  • 30.11.2023, 10:10
  • 4950
Для всіх, хто хто прагне незалежності від електроенергії та хоче залишатися в мережі для роботи та віддаленого навчання
Акція «Різдвяна пропозиція»

Прийшов час відкрити для себе нові можливості і насолоджуватися енергонезалежним, безперебійним інтернетом та іншими послугами від компанії «Адамант». Наша мережа забезпечує стабільний зв’язок у будь-який час доби, навіть у найзайнятіші години блекауту.

Під час знеструмлення працюємо понад 72 години!

Регламент акції «Різдвяна пропозиція»

1. Цільова група:

1.1. Потенційні клієнти (нові абоненти) ГК «Адамант», які звернулися в період з 1 грудня 2023 року по 08 січня 2024 року та абоненти, які не підлягають під Винятки, відповідно до Розділу 3 цього Регламенту.

1.2. Період проведення акції 1 грудня 2023 — 08 січня 2024

2. Суть акції та умови:

2.1. На період акції підключення безкоштовно. Акція діє для всіх абонентів домашньої мережі при новому підключенні за технологією PON.

2.2. Учасником акції може стати будь-яка особа віком від 18 років, дієздатність якої не обмежена згідно з чинним законодавством України;

2.3.Для того, щоб скористатися акційною пропозицією необхідно звернутися в абонентський відділ за адресою: вул. Харківське шосе, 51-А, за телефонами гарячої лінії (050/063/068) 255 44 11, (044) 247 44 11, написати на e-mail: hnet@adamant.ua або у месенджер Telegram @Adamant_isp.

2.4. Абоненти, що вказані у Розділі 1, підключаються на тарифний план:

Назва тарифного плану Швидкість, Мбіт/сек Вартість тарифного плану, грн/міс
Hype-Giga

до 1000

285,00

2.5. Для того, щоб підключитись на технологію PON, необхідно мати абонентський термінал, що сумісний з обладнанням оператора. (Серед рекомендованих NG PON GPON/XPON, BDCOM GPON/XPON ONU, ZTE GPON/XPON ONU).

Термінал можна придбати у будь-якому зручному місті, а також у ТОВ «АДАМАНТ».

2.6. Підключення безкоштовно. Після закінчення строку дії акції, вартість підключення буде відповідно до чинного прейскуранту підключення послуги;

2.7. В підключення входить прокладання кабелю, встановлення ОНУ і налаштування абонентського обладнання (Wi-Fi роутер); Вартість абонентського терміналу не входить у підключення;

2.8. Для того, щоб підключитись на технологію PON, за день до підключення необхідно внести абонплату (перерахунок здійснюється за дні користування послугою до кінця місяця). На 1 число наступного місяця на рахунку абонента повинно бути достатньо коштів для оплати доступу до мережі Інтернет відповідно до повної щомісячної вартості тарифу. У випадку несплати доступу до мережі Інтернет до 1 числа місяця, доступ буде заблоковано.

2.9. Абонплату за тариф необхідно сплачувати щомісячно по передоплаті до 1-го числа місяця одним платежем.

2.10. Підключення до мережі інтернет за технологією PON відбувається за наявності технічної можливості та здійснюється в залежності від навантаження та черги на момент проведення робіт.

2.11. Компанія залишає за собою право змінювати термін дії, умови акції та вартість тарифу в односторонньому порядку.

2.12. Компанія залишає за собою право змінювати термін робіт по переключенню до мережі інтернет за технологією PON в односторонньому порядку.

2.13. Переключення абонентів відбувається при наданні доступу до стояків із слабим струмом, які можуть знаходитись за тамбурними дверима.

2.14. Акція поширюється на абонентів, будинки яких підключені за технологією PON

3. Винятки:

3.1. Акція не поширюється на потенційних користувачів, які на момент звернення в центр обслуговування абонентів до цього були абонентами ГК «Адамант» та розірвали договір менше ніж три місяці тому, та абоненти, що мають заборгованість перед Компанією за надані раніше послуги до моменту погашення даної заборгованості.

3.2. Акція по підключенню до мережі інтернет за технологією PON не поширюються на абонентів, які проживають в приватних будинках.

Hype-Giga

Акція