Нам 31 рік!

Стабільні та якісні інтернет-послуги для кожного!

Домашні мережі
  • Пн.-Пт.:
    09:00-19:00
    Сб.:
    10:00-18:00
    Нд.:
    вихідний
Технічна підтримка
  • Цілодобово 24/7/365

Акція «Незламний інтернет від Адамант за 95 грн/міс»

  • 12.10.2023, 19:34
  • 5292
Підключайтесь по акції «Незламний інтернет від Адамант за 95 грн/міс» до мережі Інтернет та отримайте енергонезалежне підключення по оптичному кабелю та швидкість до 1 Гбіт/сек.
Акція «Незламний інтернет від Адамант за 95 грн/міс»

Період проведення акції з 13 жовтня по 13 листопада 2023 року.

Регламент акції «Незламний інтернет від Адамант за 95 грн/міс»

1. Цільова група учасників акції:

1.1. Потенційні клієнти (нові абоненти) які звернулися в період з 13 жовтня по 13 листопада 2023 року з метою підключення до мережі Інтернет в багатоповерхових будинках, а також абоненти, які без заборгованості розірвали договір на надання послуг більше 3-х місяців тому та не підпадають під Винятки, відповідно до Розділу 3 цього Регламенту.

2. Суть акції та умови проведення:

2.1. Для потенційних клієнтів (нових абонентів), що вказані у Розділі 1, які підключаються в період проведення акції на діючий тарифний план по акційній ціні:

Швидкість, Мбіт/сек

Вартість тарифного плану, грн/міс

Вартість акційної ціни, грн/міс

Період дії акції, міс

Пакет ТV

до 1000

285,00

95,00

1

Cоціальний

2.2. Учасником акції може стати будь-яка особа віком від 18 років, дієздатність якої не обмежена згідно з чинним законодавством України.

2.3. Акційна пропозиція діє за умови внесення абонентом авансового платіжу у розмірі 285 грн., який буде використано для списання щомісячної абонентської плати протягом 3 місяців з дати підключення.

2.4. Після закінчення строку дії акції, абонплата буде нараховуватись на загальних умовах, відповідно до вартості тарифного плану «Hype-Giga».

2.5. Абоненти, які обрали акційний тарифний план, не мають права змінити обраний акційний тарифний план на будь-який інший протягом 3 місяців з моменту підключення та внесення авансового платежу.

2.6. Якщо абонент відмовляється від послуг протягом дії акційного тарифного плану внесені абонентом кошти за послуги не повертаються та вважаються оплатою за фактично надані послуги.

2.7. Вартість підключення складає 1 грн.

2.8. У вартість підключення входить налаштування абонентського обладнання (Wi-Fi роутер).

2.9. У вартість підключення не входить абонентський термінал ОНУ.

2.10. Підключення можливе за наявності технічної можливості та за наявності відповідного обладнання у абонента, а також при забезпеченні з боку абонента доступу до стояків із слабим струмом, які можуть знаходитись за тамбурними дверима.

2.11. Протягом періоду отримання послуг за умовами акції абонент не має можливості тимчасово призупинити дію послуги та скористатиспослугою підтримка порту.

2.12. Скористатися акцією «Незламний інтернет від Адамант» можливо тільки 1 раз.

2.13. Підключення здійснюється протягом 14 робочих днів з моменту внесення передоплати.

Компанія залишає за собою право змінювати терміни дії і умови акції в односторонньому порядку.

3. Винятки:

3.1. Умови акції не розповсюджуються на потенційних користувачів які на момент звернення в центр обслуговування абонентів за два місяці до цього були абонентами ГК «Адамант» та мають заборгованість перед Компанією за надані раніше послуги, до моменту погашення даної заборгованості.

3.2.Акція не поширюється на абонентів, які проживають в приватному секторі.